Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
On June 15, 2017 in
We are Platinum! Again!

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Share
On June 15, 2017 in
Portretul unui birou de vis: ce este, prin ce este caracterizat si cum arata spatiul de lucru ideal

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Share
On June 15, 2017 in
Importatorul de mobilier pentru birouri COS: Companiile simt o presiune in ceea ce priveste grija pentru angajaţi. Salariile mari nu mai sunt de ajuns, trebuie create condiţii bune de muncă

Corporate Office Solutions (COS) a avut anul trecut afaceri de peste 31 milioane de euro, dublu faţă de anul precedent. COS este dealer exclusiv Steelcase in Romania, iar printre furnizorii externi se numără si Mikomax, Narbutas, Sancal sau Metalmobil, în timp ce pentru mobilier custom made compania lucrează cu furnizori locali precum Invento Art Design, Morem Grup sau Aramis Feeling. COS oferă consultanţă şi solutii de design pentru spaţii de lucru, mobilier pentru birouri, mocheta modulara, dar şi lucrări de fitout pentru care asigura service si mentenanta. Printre clienţii COS de anul trecut se numără Amazon la Iaşi, HP în Cluj, dar şi Genpact în Bucureşti.

Mai mult Share
On June 15, 2017 in
Romania nu mai este tara cu forta de munca ieftina, ca in urma cu 10-15 ani. Angajatii de azi sunt la acelasi nivel cu cei din Occident

"Am venit in Romania in urma cu 10 ani. Piata s-a dezvoltat continuu si a devenit competititiva cu alte piete. As compara Romania cu economii ca Cehia sau Polonia sau tarile din zona Balcanilor. Cand comparam cu Europa de Vest – este o diferenta mare. Romania se afla inca pe o curba ascendenta de dezvoltare si lucrurile nu se pot schimba peste noapte, totul necesita timp”, a mai adaugat Nicolaisen.

Mai mult Share
On June 15, 2017 in
Dacă am fi designeri sau arhitecți, am aplica principiile designului biofilic în orice spațiu.

Natura este imperfectă, așadar umană, iar pardoseala acoperită de o mochetă eco, ce aduce frumusețea imperfectă a naturii la interior, umanizează spațiul. “Secretul” designului biofilic aceasta este: aduce natura la interior și ne face să experimentăm ce are mai frumos și mai firesc “umanul” – naturalul.

Mai mult Share
On June 15, 2017 in
ZF: Romania are printre cele mai dinamice piete din UE in cumpararea de mobilier

Piata de mobilier de birou este in crestere accelerata inca din 2014, iar aceasta tendinta va continua in 2016 si 2017.

Mai mult Share
On June 15, 2017 in
Un sediu luminos si colorat: cum lucreaza consultantii in turism de la Eximtur

Eximtur, una dintre cele mai mari agentii de turism la nivel local, a deschis recent un nou sediu dedicat diviziei de servicii adresate clientilor corporate, intr-o locatie ce se intinde pe o suprafata de 150 de metri patrati, extrem de luminoasa si foarte colorata.

Mai mult Share
On June 15, 2017 in
Noua generatie de birouri: cum lucreaza consultantii CBRE

Urmare a noului design adus spatiului de lucru se poate observa si o mai buna colaborare intre angajati, datorita implementarii unui nou concept numit de CBRE „hot desking”.

Mai mult Share
On June 15, 2017 in
Wall-Street.ro in vizita la Schneider Electric

Fiecare zona are propria personalitate, propria viata, astfel incat intregul spatiu este un ecosistem gandit pentru confortul angajatilor.

Mai mult Share
On June 15, 2017 in
COS primeste cea mai inalta distinctie pentru un partener Steelcase

Dealerii Steelcase din intreaga lume indeplinesc standarde inalte de calitate si performanta, dar distinctia de Platinum Partner este cea mai importanta si exclusiva recunoastere pentru companiile care se disting ca parteneri extraordinari.

Mai mult Share