Blog

Descoperiti cele mai noi concepte de design interior pentru spatiile de birouri, inspirati-va din blogul nostru si impartasiti-ne parerile dumneavoastra.
Image / Smart-I-Wall – Viitorul este aici!

In Aug 23, 2016 in Tendinte

Partitiile interactive SMART - i - WALL pot schimba o partiție obisnuita intr-un instrument de lucru multimedia cu control tactil . Pentru a demonstra eleganta si progresul tehnic al acestei soluții va invitam sa urmariti filmul de prezentare .

Mai mult Distribuiti
Image / Podcast: Birourile – destinatii performante de lucru

In Iun 14, 2016 in Wellbeing

Remarcam o reactie din ce in ce mai puternica a angajatilor de a respinge conceptul de spatiu de birou, asa cum se prezinta el astazi: ca o masa uniforma si neinspirata de sabloane.

Mai mult Distribuiti
Image / Suferi de dureri ale gatului? Probabil ai sindromul “Text Neck”

In Ian 26, 2016 in Wellbeing

Oamenii jongleaza frecvent intre dispozitivele mobile pentru a-si verifica mesajele, pentru a citi si a crea documente, acesta fiind modul tipic in care se lucreaza in ziua de azi. In timp ce medicii dezbat cat de grav ne afecteaza coloana vertebrala faptul ca stam aplecati asupra telefoanelor mobile, durerea pe care o simtim este foarte reala. Deci, ce legatura are scaunul tau de birou cu asta?

Mai mult Distribuiti
Image / Mindful office: Cum cream un spatiu de lucru armonios?

In Oct 19, 2015 in Wellbeing

Conectarea digitala permanenta prin accesul la e-mailuri, social media, Internet, precum si alti factori perturbatori dintr-un birou – conversatiile colegilor din jur, telefoanele care suna constant sau sunetul traficului – ne fac imposibila concentrarea.

Mai mult Distribuiti
Image / Confortul la birou ne ajuta sa trecem peste depresia de inceput de an

In Ian 15, 2015 in Wellbeing

Prima zi de lucru din ianuarie este considerata a fi, de departe, cel mai sumbru moment din an pentru multi angajati. Ce pot face managerii pentru a-si ajuta echipele sa uite de clipele de vacanta si sa treaca peste stresul intoarcerii la lucru?

Mai mult Distribuiti