Blog

Descoperiti cele mai noi concepte de design interior pentru spatiile de birouri, inspirati-va din blogul nostru si impartasiti-ne parerile dumneavoastra.
Image / Smart-I-Wall – Viitorul este aici!

In Aug 23, 2016 in Tendinte

Partitiile interactive SMART - i - WALL pot schimba o partiție obisnuita intr-un instrument de lucru multimedia cu control tactil . Pentru a demonstra eleganta si progresul tehnic al acestei soluții va invitam sa urmariti filmul de prezentare .

Mai mult Distribuiti
Image / Cum poti da viața unui spatiu de lucru?

In Iul 25, 2016 in

Petrecem atat de mult timp la locul de munca, incat nu este o surpriza faptul ca ne dorim ca mediul nostru de lucru sa fie atractiv, sa fie mai mult decat patru pereți si un birou simplu.

Mai mult Distribuiti
Image / Podcast: Birourile – destinatii performante de lucru

In Iun 14, 2016 in Wellbeing

Remarcam o reactie din ce in ce mai puternica a angajatilor de a respinge conceptul de spatiu de birou, asa cum se prezinta el astazi: ca o masa uniforma si neinspirata de sabloane.

Mai mult Distribuiti
Image / Cele mai bune spatii de birouri urmeaza aceste trei strategii de design

In Mar 6, 2016 in Wellbeing

Cand vine vorba de performanta, vointa joaca un rol mult mai mic decat am putea crede. Colegii de birou vorbareti, agendele incarcate ce ne consuma energia sau scaunele prea comode de birou au un efect nedorit asupra performantei.

Mai mult Distribuiti
Image / Suferi de dureri ale gatului? Probabil ai sindromul “Text Neck”

In Ian 26, 2016 in Wellbeing

Oamenii jongleaza frecvent intre dispozitivele mobile pentru a-si verifica mesajele, pentru a citi si a crea documente, acesta fiind modul tipic in care se lucreaza in ziua de azi. In timp ce medicii dezbat cat de grav ne afecteaza coloana vertebrala faptul ca stam aplecati asupra telefoanelor mobile, durerea pe care o simtim este foarte reala. Deci, ce legatura are scaunul tau de birou cu asta?

Mai mult Distribuiti
Image / Mindful office: Cum cream un spatiu de lucru armonios?

In Oct 19, 2015 in Wellbeing

Conectarea digitala permanenta prin accesul la e-mailuri, social media, Internet, precum si alti factori perturbatori dintr-un birou – conversatiile colegilor din jur, telefoanele care suna constant sau sunetul traficului – ne fac imposibila concentrarea.

Mai mult Distribuiti
Image / Impactul design-ului inspirat din natura

In Iun 2, 2015 in Trends

"The Global Impact of Biophilic Design in the Workplace" este primul studiu care ofera o perspectiva globala a starii actuale a design-ului spatiilor de lucru, efectul pe care il au practicilor de amenajare asupra angajatilor si cum a face o schimbare prin aducerea naturii in mediul de lucru poate avea un impact semnificativ asupra performantei lor.

Mai mult Distribuiti
Image / JOY – Cum am construit un loc de munca pe care oamenii il iubesc

In Mar 6, 2015 in Carti

In 2013, sediul companiei Menlo, aflat intr-o fosta parcare din Ann Harbour, Michigan, a fost vizitat de peste doua mii de oameni din toata lumea, dornici sa descopere mai multe - nu despre tehnologia folosita de Menlo, ci despre abordarea originala a culturii organizationale si a design-ului unui spatiu de lucru gandit pentru a genera entuziasm si implicare.

Mai mult Distribuiti
Image / Confortul la birou ne ajuta sa trecem peste depresia de inceput de an

In Ian 15, 2015 in Wellbeing

Prima zi de lucru din ianuarie este considerata a fi, de departe, cel mai sumbru moment din an pentru multi angajati. Ce pot face managerii pentru a-si ajuta echipele sa uite de clipele de vacanta si sa treaca peste stresul intoarcerii la lucru?

Mai mult Distribuiti
Image / Wellbeing @ Work: Despre confortul la birou, intr-un workshop BRCC

In Aug 4, 2014 in Wellbeing

COS si Steelcase au raspuns la finalul lunii iunie invitatiei Camerei de Comert Romano-Britanice de a sustine un workshop pe tema Wellbeing @ Work.

Mai mult Distribuiti
Image / Spatiile de birouri in diverse culturi: Marea Britanie

In Apr 17, 2014 in Trends

Odata cu dezvoltarea extraordinara a Londrei si transformarea acesteia in centrul financiar al Europei, si preturile au atins praguri record pentru chirii si nu numai, astfel orasul a fost clasat anul acesta printre cele mai scumpe ale lumii. Consecintele nu au intarziat sa apara, reflectandu-se in divergentele dintre preferintele angajatilor si facilitatile oferite de angajatori.

Mai mult Distribuiti